Saturday, July 25, 2009

I Defense af Profeten Muhammad (Mai Allaah hæve sin rang og give ham fred)

In the Danish Language....


En berømt muslimsk Scholar's Kritisk reaktion på nylige forsøg på at nedgøre Prophet Muhammad gennem Cartoon Tegninger og beskyldninger om terrorisme

[I navn Allah, All-barmhjertig, den Bestower af Mercy]

Alle roser er grund til Allah, og må Allah ophøje status for Messenger af Allah, og at hans familie og hans kammerater, og kan han give dem fred.

Hvad angår det følgende:

Nogle aviser og andre former for medier har spredt sårende, ond oplysninger, som kun kunne hidrøre fra de jaloux, arrogant fjender af islam og dens Prophet (kan Allah hæve hans rang og give ham fred).

Denne adfærd omfatter en calumniation af Muhammad, Messenger af Allah og en fordrejning af hans budskab ved jaloux enkeltpersoner og kristne organisationer samt misundelig og uansvarlige columnists som dem, der skriver til den danske avis Jyllands-Posten.

Dens forfattere hånet det bedste i mennesket og den fornemste af Messengers, Muhammad (kan Allah hæve hans rang og give ham fred), de kan lide, hvis adelen, ære, retfærdighed, og vaner jorden aldrig har kendt til. Det har heller ikke kendskab til en mere fuldstændig og omfattende besked end hans, og heller ikke en mere retfærdig og barmhjertig en.

Det er et budskab, som omfatter tro i alle de profeter og budbringere, til ære for dem og forsvare dem mod calumniation og ærekrænkelse. Det har også bevaret en præcis historie profeterne, herunder Jesus og Moses. Så uanset hvem disbelieves i Muhammad og taler om ham i en nedsættende måde har disbelieved i alle profeterne og klandret dem alle.

For nylig nogle uciviliserede miscreants gjort sjovt af profeten, tegning forskellige billeder af ham. Tolv modbydelige billeder, en af dem portrætteret ham (kan Allah hæve hans rang og give ham fred) bærer turban som ligner en bombe på hovedet.

Vi siger, at disse kriminelle og deres misundelig tilhængere i Europa og Amerika: Du er beskylde andre for din helt egen forbrydelser!

Lad det være kendt, som aldrig gjorde Muhammad (kan Allah hæve hans rang og give ham fred), eller hans retfærdige efterfølgere eller en af hans hæderlig kammerater, nogensinde etablere fabrikker til selv de mest primitive af våben, som sværd og spyd, endsige atomnummer bomber, langtrækkende missiler eller andre masseødelæggelsesvåben.

Aldrig gjorde Muhammad (kan Allah hæve hans rang og give ham fred) opbygge et enkelt våben fabrik. Frem, blev han sendt som en barmhjertighed for hele skabelsen, til at vejlede alle Menneskeheden retning lykke i deres jordiske liv og i deres herefter, således at de opfylder deres Creator ret på dem, for det er ham, der skabte dem til at tilbede ham alene. Den, der forkaster dette virkelig er en forbrydelse fortjener straf i dette liv og det næste, som Lord af alle, der eksisterer, skaberen af dette univers og dets Master.

Som for dig O vesterlændinge, fordringshavere civilisationens, du har forfatninger og love, at ødelægge oprejst moralske karakter og tillade alle former for forbudte handlinger, de kan lide af hor og homoseksualitet samt åger som ødelægger økonomien i hele nationer, og de spiser af uretmæssigt slagtede dyr (døde kød) og svinekød, hvilket medfører bekymring for kvinders værdier, og dermed en mand ikke føler beskyttende af hans kone, søster eller datter, og derfor hun fornicates med eller tæt befriends hvem hun forgodtbefindende . Disse er nogle af de midler, der fører til ruin, og de har været forbudt i alle de profetiske beskeder.

Som for bomber og alle andre våben af ødelæggelse, krig fly, kampvogne og langtrækkende missiler, du er dem, der konstruerede og fremstillede dem med dine sataniske hoveder, som kun tænker overtrædelse, fjendskab, undertrykkelse, angribe, tyranni, erobre hele racer af mennesker og enslaving dem, spreder deres blod, og usurping deres naturlige ressourcer. De tror kun ca annihilating dem, der er imod dig og stå i vejen for din grådige forhåbninger, din undertrykkelse og spredning af had. Alt dette mundede ud i navnet på civilisation, menneskerettigheder, frihed og retfærdighed!

Alle intelligente mennesker kender denne om dig. Til din mørke historie er fyldt med uncivil og terrorhandlinger, en historie registreres mod dig af både dine fjender og allierede mage.

Enhver, der ikke kender dette bør læse om din historie og din besættelse af mange nationer, eller i det mindste læse historie og nogle forfærdelige resultater af dine to verdenskrige. For eksempel er antallet af trafikdræbte i første verdenskrig i Europa nået "Mere end 10 millioner, og de var eliten af deres nationer 'ungdom. Og mere end det dobbelte af dette tal var opstået alvorlige kvæstelser invaliderende dem for resten af deres liv . " [Der henvises til: At-Taareekh al-Mu'aasir: Uruubbaa minath-Thawratil-Fransiyyah ilal-Harbil-'Aalamiyyaith-Thaaniyah, s. 505.. (Lire: Nyere historie, Europa fra den franske revolution til Anden Verdenskrig)]

Antallet af soldater dræbt i Anden Verdenskrig nået: "17 millioner, sammen med yderligere 18 millioner civile dødsofre - dem alle dræbt inden for en periode på kun fem og et halvt år. Eksperter har anslået, at de militære udgifter alene nået $ 1,1 billioner , og at tab som følge af krigen nået den værdi på $ 2,1 billioner. Oven i dette er antallet af hele byer ødelagt, at mængden af jorden brændte, det landbrug, der blev oversvømmet, og fabrikker og plantager, der stoppede produktionen, for ikke at nævne antallet af dyr, der blev ødelagt eller gået tabt. " [(Al-Harb al-'Aalamiyyah ATH-Thaaniyah ved Ramadhaan Jord, p.448-449) (lire: Den Anden Verdenskrig)]


Hiroshima Bomb

Erklærede forfatteren til bogen, "al-Harb al-'Aalamiyyah ATH-Thaaniyah" (p.446-447) (lire: Den Anden Verdenskrig), "Og måske er det hensigtsmæssigt at tale om den første atombombe. Lad os relay, hvad der blev rapporteret direkte fra en af de japanske i sit interview med Marcel Junod, en repræsentant for Røde Kors, taler om virkeligheden i dette mest skræmmende eksplosion. Han sagde: ... Og pludselig synes disse intense, mudret rosa lys, ledsaget af en unaturlig tremor. Dette var umiddelbart efterfulgt af en kvælende bølge af varme og kraftige vindstød, der ødelagde alt på deres vej.

Inden for kun et par sekunder, tusinder af mennesker, der gik vejene eller lørdag i byens vigtigste gader blev brændt levende. Et stort antal blev dræbt af den intense varme, der spredes overalt. Andre var venstre lå på jorden skriger i smerte med dødbringende forbrændinger over hele deres krop. Alt, hvad der havde været i slagpunktet - mure, huse, fabrikker og andre bygninger - var fuldstændig og totalt udslettet, med alle spor af disse ting sendt kaster ind i himlen i en gyselig hvirvelvind. Sporvogne blev plukket fra deres stål spor og verfede som om de havde mistet deres vægt og indhold. Togdriften blev løftet fra jorden sammen med deres spor, som om de var blot legetøj. Heste, hunde og husdyr var alle befallen med, hvad der ramte folk. Alle levende ting har mistet sit liv i en smertefuld vending, begivenhederne for vanskeligt at beskrive. Træer blev opslugt i rasende brande, ris områder mistet deres farve, og gårde crackled og brændt væk gerne tørre strå.

Med hensyn til de omkringliggende områder, der er undsluppet instant død: Homes blev crumbled og kun bunker af Træbrædder forblev blandt mursten og sten fonde. Alt var knust, som om de var pap huse i en zone med destruktion 10 kilometer i diameter. Dem, der overlevede befundet sig fuldstændig omgivet af raser brande. De få mennesker, som formåede at komme til enhver form for husly i tide døde smertefuld død som følge af gamma-stråling inden for 20 til 30 dage. Ved skumringen på dagen for den hoejovnskoks, den blisset bremset og derefter døde ud, finde intet overlades til brændstof det. Hiroshima var gået ud i intetheden. "

Det er nogle af de milepæle af din civilisation, som du synger og prale med, og blive uforskammet over for islam og profeten med. Men du fortsætter med at intensivere alle former for undertrykkelse og korruption og du går på at opfinde flere og flere våben til destruktion, udslettelse, og ødelæggelser, og dette - ved Allah - er den yderste grænse af barbariske og animalistic opførsel.

(Eller tror du at de fleste af dem endda lytte til eller bruge deres intellects? De er kun gerne kvæg snarere endnu mere vild end som så.) [Quran 25:44]

Så Crown selv med dine egne bomber, herunder Hiroshima bombe og sine lyster, og kronen Deres ledere med dem. Overveje alle andre masseødelæggelsesvåben som din fangs og kløer, du bruger til at bytte om vilde dyr og hele menneskeheden.

(Og dem, der undertrykker skal se, hvilken type resultat vælter dem.) [Quran 26:227]



Om forfatteren

Dr. Rabee 'ibn Haadee al-Madkhalee er en berømt islamiske lærde og kritiker, forfatter til mange arbejder primært inden for Hadeeth Sciences. Den tidligere leder af Sunnah Department på det prestigefyldte Islamic University of Madinah, Saudi-Arabien, hans artikler er dukket op i mange aviser i den arabiske verden, og hans hjemmeside (på arabisk: www.rabee.net) byder på et stort antal af dem .

Allah Guides Whomsoever He Wills....

Assalaamu Alaikum...

There is none to misguide a person whom Allah guided...

There is none to guide a person whom Allah misguided (due to a disease in his heart)....

May Allah Guide us.....

For Comments and Corrections...

thoobaah@gmail.com